Inschrijven

Het inschrijvingstraject

Voorafgaand aan de officiële inschrijving vindt een intakegesprek met Berber Vonk plaats. Indien u voornemens bent de opleiding te gaan volgen en graag een intakegesprek wilt, vul dan onderstaand formulier in. Berber zal dan z.s.m. contact met u op nemen.

Tevens adviseren wij iedereen eerst contact op te nemen met het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM van de rechtbank Oost-Brabant (klik hier) om te informeren of aan de kwaliteitseisen wordt voldaan.

Intake

De intake gebeurt in een telefonisch gesprek (indien gewenst een face-to-face gesprek). Na de intake wordt bepaald of een deelnemer wordt toegelaten. Pas als er een grote kans van succesvol afronden is, wordt de inschrijving geaccepteerd. Wij willen niet dat iemand aan het traject begint en het niet af kan ronden. Voorwaarde voor toelating is een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Ervaring met bewindvoering en/of schuldhulpverlening en/of mentorschap is gewenst. Na de intake wordt de inschrijving via email bevestigd of ontvangt u een schriftelijke toelichting op het niet geaccepteerd worden.

Contactformulier

  • Opmerkingen